DANU P

Voor sterke planten

Danu P is een groeiverbeteraar die onder meer de weerstand van uw gewassen verhoogt. De planten worden hierdoor minder snel aangetast door bacteriën, virussen en schimmels. Dit resulteert erin dat het gewas beter groeit en een hogere voedingswaarde heeft. Verhoog nu de opbrengst en voedingswaarde van uw gewassen!

Danu P bestaat uit magnesiumsulfaat. Dit natuurlijke mineraal heeft een specifieke behandeldeling ondergaan. Deze behandeling zorgt voor een zuurstof activerende werking van het product. Dit resulteert in zuurstofrijkere grond, waarin de groei en werking van aerobe bacteriën gestimuleerd worden. Grond- en humuscondities verbeteren. Danu P zorgt er onder meer voor dat de gewassen een betere doorworteling krijgen. Langere en diepere wortels, met meer kleine haarwortels. Door middel van dit sterkere wortelgestel kan een plant beter voedingstoffen opnemen en benutten.

Danu P, voorziet uw gewas van extra energie, waardoor er meer energie overblijft voor groei en ontwikkeling.

Danu P, betere groei en opbrengst op een natuurlijke manier!

De voordelen van Danu P op een rij
  • Meer opbrengst bij de oogst
  • Hogere voedingswaarden
  • Positieve invloed op de werking van meststoffen
  • Verhoogde weerstand gewassen
  • Rendement voedergewas wordt substantieel verhoogd
Toepassen

Danu P is zeer gemakkelijk in het gebruik. Het kan gelijktijdig worden toegediend met andere handelingen. U kunt Danu P toepassen tijdens de (rijen)bemesting, tijdens het zaaien of gelijktijdig met de onkruidbestrijding. Zo worden de arbeidskosten beperkt.

Danu P heeft een positieve invloed op de werking van de meststoffen en geen nadelige effect op de werking van onkruidbestrijdingsmiddelen.

Voor een optimale werking van Danu P adviseren we één of twee behandelingen  per groeiseizoen.  Danu P wordt geleverd in poedervorm en voor de beste resultaten adviseren wij u het op te lossen in water. Indien u twee behandelingen toepast, lost u per behandeling 1 kg per ha op in 200-400 liter water, bij één behandeling adviseren we 1,5 kg per ha te gebruiken.