Producten

De producten van Farminc verbeteren uw bedrijfsresultaten op een natuurlijke manier. We hebben producten geschikt voor de akkerbouw en veehouderij.

  • EPONA voor een betere spijsvertering bij varkens 
  • DANU M verbetert uw drijfmest voor een beter stalklimaat
  • DANU P voor sterke planten met een goede doorworteling
  • NUADA voor betere spijsvertering bij pluimvee
  • HERNE voor een stabiele biologische luchtwasser en schonere lucht

Epona, Danu M, Danu P, Nuada en Herne worden geproduceerd door Agrivital. Voor de verwaardiging van onze producten is een speciaal bioresonantie procedé ontwikkelend. De zuurstof activerende werking wordt zo gegarandeerd en hierdoor worden de aerobe (zuurstof minnende) bacteriën gestimuleerd.

De verkoop wordt verzorgd door FarmInc. B.V. Agrivital is gespecialiseerd in de ontwikkeling van natuurlijke groeibevorderende mineralen voor de land- en tuinbouw en de veehouderij.

Onze producten vervangt geen noodzakelijke medische behandeling. Het heeft géén extra effect om meerdere producten gelijktijdig toe te dienen.

De mineralen en zouten hebben geen schadelijke invloed op het milieu. Het zijn allemaal natuurlijke en veilige producten. Met het gebruik van onze producten verhoogt u op een veilige manier  het rendement van uw veestapel, gewassen of luchtwasser.  Al onze producten zijn toegelaten voor gebruik in de biologische sector.

Onze producten dienen bewaard te worden op een droge plaats. Houd rekening bij het opslaan van alle Agrivital producten dat deze gevoelig zijn voor magnetische velden en constante blootstelling aan neon verlichting en zonlicht.